kinderkleuterknalkamp

Kampgangers

KAMPGANGERS

Het KKKK, het Kleuter- & KinderKnalKamp, staat open voor kinderen van +/- 3 tot 16 jaar. Zij worden onderverdeeld in 13 leeftijdsgroepen (per geboortejaar, behalve bij de peuters). Vanaf 16 jaar kan je in de leiding stappen. Een maximum leeftijd om leid(st)er te zijn is er niet.

Omdat we met een zeer grote ploeg zijn hebben we enkele verantwoordelijken voor algemene taken. Zo hebben we een Keukenploeg - Logistieke Ploeg. Er is steeds Verpleging aanwezig op het kamp (24/24u). En tenslotte kan men altijd bij de Kampverantwoordelijke (KVw) terecht voor allerlei kampzaken (voor, na en onder het kamp, 24/24 u). Namen van alle verantwoordelijken elders op deze site.

INSCHRIJFPROCEDURE: 3 golven van inschrijvingen

  1. Voor de HERFSTVAKANTIE worden lege sollicitatiebrieven gestuurd naar mogelijke medewerkers: jongeren die bij kinderen staan + volwassenen voor Keuken, Verpleging, Logistiek, Secretariaat, enz.. Al deze mensen mogen kinderen uit hun gezin opgeven om in de 1-ste VOORRANGSREGELING te komen. Sinds enkele jaren nemen we ook de kinderen van losse medewerkers op in deze regeling: helpers bij het laden van de vrachtwagen vlak voor het kamp, het tappen en/of opruimen na de laatste avond, of welke hulp dan ook.
  2. Bijna gelijktijdig met de MASSAVERGADERING van alle medewerkers (half november, de 1e bijeenkomst met alle medewerkers) worden inschrijvingsbrieven verstuurd naar kinderen die al mee op KKKK geweest zijn het vorig jaar en kinderen van vroeger die laten weten hebben om opnieuw interesse te hebben. Ook jongere broers en jongere zusjes krijgen dan zo'n brief (als wij tenminste op de hoogte worden gebracht van hun bestaan). Na deze tweede ronde zijn meestal al heel wat groepen volzet.
  3. Een kleine week later worden brieven verstuurd naar kinderen die in onze computer zitten en die nog nooit mee geweest zijn. Als bepaalde leeftijdsgroepen volzet zijn proberen we dat aan de mensen te laten weten.

HOE MAAK JE KANS?

Enkel indien we van de interesse op de hoogte zijn. Na de week dat reeks 2 en 3 van de inschrijfprocedure bezig is maak je zeer weinig kans. Geef daarom bij mogelijke interesse onmiddellijk al de gegevens door zodat u de brief gelijktijdig met anderen kunt verkrijgen.

WELKE GEGEVENS?

Wij mailen zeker en vast terug ten teken dat uw mail in goede orde aangekomen is.

Startpagina TAMUSEMENT v.z.w. - Gastenboek - Frans Vanuytven - Terug naar boven