kinderkleuterknalkamp

Post

Wie graag een briefje schrijft, heeft natuurlijk een adres nodig. De postmeester van dienst vindt het fijn als u ook de gegevens van de vakantiegangers duidelijk op de envelop vermeldt.

Voor- & achternaam vakantieganger
KKKK + groepsnummer
Kruisven 25
2400 Mol-Heidehuizen

Locatie

Na 6 fijne pioniersjaren op de bivakplaats "De Boerderij" op 't Stokt (Mol-Millegem) en 5 mooie kampen op Zonnedauw (Geel-Larum), gaan we in 2014 voor de 14-de keer de buurt van TISP (Technisch Instituut Sint-Paulus) in Mol 'onveilig' maken. Slechte zieners menen daar een school in te herkennen maar voor ons betekent TISP: 'This Is a Special Place'.

Deze luxe-bivakplaats is gelegen aan het Kruisven te Mol, vlakbij de ring ter hoogte van de Alma (Carrefour), de vroegere Quick (tegenwoordig FUSION WOK), de CAR-WASH en de Ford-garage, op een plaats waar de rest van het jaar de 'vakschool' is. In de achtertuin hebben we genoeg bos om iedereen verloren te laten lopen. Niet alle plaatsen zullen toegankelijk zijn maar dat zullen we ter plaatse bespreken en eventueel aanduiden.

luchtfoto

Wie slaapt waar?

Voor wie niet verloren wil lopen bij de start van het knalkamp, voorzien we hier een overzicht met lokaalverdeling in pdf-formaat

Startpagina TAMUSEMENT v.z.w. - Gastenboek - Frans Vanuytven - Terug naar boven