MGT IV ONTHAAL-NAMIDDAG op zondag 1 juli 2018

Parkeermogelijkheden = erg beperkt: oproep om zo veel mogelijk met fiets te komen.
Adres: Sint-Jan Berchmanscollege (M.O.), J. Smitslaan 36 te Mol-Centrum

13.45 uur Ingang: grote poort in J. Smitslaan tegenover nr. 41 (zebrapad) wordt open gezet. Er is op deze speelplaats een zeer grote fietsenstalling. Springkasteel op speel-plaats in werking. Halverwege deze speelplaats is er een (denkbeeldige) wachtzone; gelieve ons nog even niet bestormen a.u.b., we zullen wel een teken geven.

Tijdens de week van MGT IV zal de poort van de lagere school (Sint-Jan Berchmans-straat aan huis nr. 31) ook open zijn als officiele inkom ('s morgens en 's avonds).

14.00 uur Opening (officiële startuur)

- Onze uitreiking van bestelde en betaalde inkomtickets ToonMomenten + nieuwe bestellingen (contante betaling) zo lang de voorraad strekt (ook elke ochtend & avond tijdens MGT tot vrijdagochtend, de rest wordt zaterdag aan de balie van Rex gelegd).

- Onze uitreiking van attesten inzake uitgaven voor de opvang van kinderen van minder dan 12 jaar: door ons klaar gemaakt en afhaalbaar t.e.m. vrijdagochtend.

- Uw afgifte van vooringevulde attesten (zo ver mogelijk invullen, dit is een heel groot werk voor ons tijdens MGT) met zeker ook de vermelding van de juiste groepsnummer van uw kind voor de terugbezorging achteraf. Normaal klaar tegen uw volgend bezoek ('s morgens afgeven is 's avonds klaar, 's avonds afgeven is ....)

- Zoek uw groepstafel (laat u helpen aan inkom, spreek iemand van de medewerkers aan). Zorg er voor dat je uw groepsnummer goed kent.

# KRKK in refter (A-1.18, ondergronds) met ingang rechts van Mariabeeld, dan dalende trap, uitwijkmogelijkheid LeidingsCafé (A-1.17)
# PodiumKampen in refter (A-1.18, ondergronds), ingang rechts Mariabeeld, dalen
# Sport&Fun in Vergaderzaal (A0.10, bovengronds) met ingang dan stijgende trap, links volgen tot einde gebouw, daar rechts

- Maak kennis met 1 of meerdere monitoren van uw groep, met andere deelnemers
- Hebt u nog vragen?
- Drankgelegenheid in "Bloemenzaal" (Leidingscafé A-1.17) naast refter

15.00 uur Kampdans MGT op GROEPSPLEIN en eventuele andere dansen

15.45 uur Stilaan oprommelen en sluiten rond

16.00 uur Einde Onthaaldag.

17.00 uur Sluiting van alle deuren en poorten, tot morgenvroeg ...