MGT V TOEGANGSWEG, ENKELVOUD

Adres: Sint-Jan Berchmanscollege Middelbaar, J. Smitslaan 36 te Mol-Centrum.
Wegens de beperktheid aan parkeermogelijkheden doen we een flinke oproep om zo veel mogelijk met fiets te komen of minstens af te spreken met andere ouders voor gezamenlijk vervoer. Geen auto's parkeren aan het bushokje, hebben we elke ochtend en avond meermaals nodig.

OPNIEUW een zeer GROTE WIJZIGING
Gebruik, in tegenstelling tot het bericht van vorige week, TOCH de poort aan het zebrapad bij het BUSHOKJE, dat is onze ingang en onze uitgang. Deze poort wordt elke ochtend voor de deelnemers open gezet om 8.00 uur. Voor de kinderen (ouders) die met de fiets komen is er onmiddellijk links op de speelplaats een ruime fietsparking. We organiseren daar verder een denkbeeldige wachtzone; gelieve deze pas te overschrijden na ons teken. GRAAG, in tegenstelling tot de massa "zondaars" van vorig jaar iedereen aanwezig om 08.15 uur en afscheid nemen van uw kinderen ten laatste om 08.30 uur.
De poort van de lagere school gebruiken we dus ook niet meer.

VERZAMELEN
per groep 's morgens, t-shirt en sjaal aan doen. Groot en klein in "uniform" gewenst.

- KRKK in BLOK B (zie grondplan), ingang langs LINKS in de hoek.
- PodiumKampen in REFTER (A-1.18 = ondergronds), ingang tegenover de Sporthal (C) omlaag, gelieve nadien de pijlen voor UITGANG te volgen en a.u.b. NIET tegen de stroom in door de INGANG te gaan.
- Sport&Fun in REFTER (A-1.18 = ondergronds), ingang tegenover de Sporthal (C) omlaag, gelieve nadien de pijlen voor UITGANG te volgen en a.u.b. NIET tegen de stroom in door de INGANG te gaan.

AVOND
's Avonds wordt dezelfde poort in de J. Smitslaan open gezet rond 16.15 uur. Gelieve in de "wachtzone" te blijven tot 16.30 uur, maak kennis met andere ouders. Rond 16.30 uur zijn wij bezig met de dagsluiting. De bedoeling is dat alle kinderen van het terrein af zijn om 17.00 uur zodat we deze poort weer kunnen sluiten tot de volgende ochtend.

Elke ochtend en avond (alsook tijdens de OntmoetingsNamiddag van zo. 30 juni) is er mogelijkheid tot:
- Aankopen inkomtickets ToonMomenten (bestellen & contant betalen (5 €) zo lang de voorraad strekt) t.e.m. vrijdagavond, de eventuele rest wordt zaterdag aan balie van Rex gelegd. Grondig en tijdig afspreken met familie en vrienden ....
- Onze uitreiking van attesten inzake uitgaven voor de opvang van kinderen van minder dan 12 jaar: door ons klaar gemaakt en afhaalbaar t.e.m. vrijdagochtend. Uitreiking C via de groepsverantwoordelijke van uw kind.
- Voor attesten van de mutualeiten hebben wij een akkoord kunnen verkrijgen bij de grootste mutuliteiten dat WIJ een formulier aanmaken dat zij dan zouden aanvaarden, uitreiking via de groepsverantwoordelijke van uw kind.
- Uw afgifte van vooringevulde attesten (zo ver mogelijk invullen, dit is een heel groot werk voor ons tijdens MGT) met zeker ook de vermelding van de juiste groepsnummer van uw kind voor de terugbezorging achteraf. Normaal klaar tegen uw volgend bezoek ('s morgens afgeven is 's avonds klaar, 's avonds afgeven is ...).

LIEFST UW VOORINGEVULDE ATTESTEN AFGEVEN OP ZONDAG OF MAANDAGOCHTEND.