15 Juni-Toespraak van de voorzitter, bevattende

1) Situatie MGT voor deze zomer
2) Grote Wijzigingen Onthaal en dagelijks Afsluitmoment
3) Reglement van MGT VI
4) Mee brengen
5) Attesten
6) Gezocht
7) Traktatie


1) Situatie MGT VI
Stand : 395 inschrijvingen, 97 vaste begeleiders en nog 21 oproepbare vrijwilligers.


2) Dagelijks Onthaal en Afsluitmoment
LET OP voor totaal gewijzigde uren en plaatsen van Onthaal en Avondsluiting (zelfs niet altijd op dezelfde plaats) voor Sport&Fun. ALLE OUDERS krijgen nog een mail met een laatste bevestiging van de groep waar uw kind in zal zitten.

a) KRKK (Kleuterwerking, probeer uw kind het nummer en de kleur van de groep in te prenten, er zal heel veel hulp zijn op maandag 5 juli). Zie plan Rozenberg (Klik hier voor het plannetje). De kleuters worden in fases binnen gelaten. Blauwe poort OPEN op maandag 5 juli om 8.15 uur, de andere dagen pas om 8.30 uur. 's Avonds houden de ouders zich buiten klaar vanaf 16.15 uur en ook gefaseerde ophaling (wordt ter plaatse afgeroepen hoe, begeleiding telkens door ons A-TEAM) tot 16.45 uur ten allerlaatste.

b) "PodiumBeesten" en "MusicalKids", probeer uw kind het nummer en de kleur van de groep in te prenten, er zal heel veel hulp zijn op maandag 5 juli. Zie plan Rozenberg ((Klik hier voor het plannetje)). De kinderen worden in fases binnen gelaten. Blauwe poort OPEN op maandag 5 juli om 8.15 uur, de andere dagen pas om 8.30 uur. 's Avonds houden de ouders zich buiten klaar vanaf 16.15 uur en ook gefaseerde ophaling (wordt ter plaatse afgeroepen hoe, begeleiding telkens door ons A-TEAM) tot 16.45 uur ten allerlaatste.

c) "JuniorStars" en "Jongeren in de Spots": alle deelnemers kennen het nummer en de kleur van hun groep. Verzamelen NIET OP STRAAT (op het terrein dus) aan linkerkant (kant van de Politie) van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord (G. Gezellestraat) waarna de kinderen NAAR ACHTER (zeker niet naar rechts) mogen doorgaan. Volg de instructies ter plaatse. Poort OPEN op maandag 5 juli om 8.15 uur, de andere dagen pas om 8.30 uur. 's Avonds houden de ouders zich daar ook klaar vanaf 16.05 uur, laatste kind zou weg moeten zijn om 16.30 uur ten allerlaatste (want onze medewerkers hebben nog een na-briefing)

d) Sport&Fun: zie aparte planning met dagelijks andere uren en plaatsen. (Klik hier voor de planning van Sport&Fun)

3) REGLEMENT
a) Mondmasker verplicht voor iedereen BEHALVE voor deelnemende kinderen en ook hun vaste MONITOREN (zo lang deze in hun kinder-bubbel zitten, daarbuiten ook altijd masker). Dat betekent ook dat alle andere ploegen van MGT voortdurend hun masker in aanslag hebben, regelmatig ontsmetten, afstand houden, ...

b) Roken is ten strengste verboden (ook vapers) en ook het mee brengen van kauwgom (laat staan het gebruik er van) is ten strengste verboden.

c) Dragen van t-shirt van MGT (6-de jaar MGT, dus paars) is meestal verplicht (u mag altijd uitzonderingen vragen aan uw leiding tijdens de activiteiten) alsook uw sjaaltje (ook heel belangrijk voor leiding om hun kleine groepjes te herkennen). We nodigen iedereen die in het verleden al aan MGT deelnam uit om ook die oudere t-shirt soms te dragen, op die manier zouden we bijna een regenboog kunnen vormen.
Alle deelnemers ontvangen hun t-shirt (paars) en sjaaltje (verschillende kleuren naargelang de groep) bij het Onthaal op maandagochtend 5 juli.

d) Ouders bestuderen keihard de urenplanning. Indien ECHT NODIG kunnen zij de verantwoordelijke van hun kind bereiken via GSM
(Klik hier voor de lijst met nuttige telefoonnummers)

e) Eventueel kunnen kinderen al eens proberen de dans van MGT in te oefenen
Klik hier voor de link naar de kampdans

4) MEE BRENGEN
a) KRKK: er komt nog een lijst van rekwisieten voor de opnames van het ToonMoment (vrijdag 9 juli). Sommige ouders hebben het nog niet door: geen grootse ToonMomenten in Rex dit jaar maar STREAMING.

Verder mee te brengen:
01KR1 : setje reservekledij
02KR2 : witte t-shirt en setje reservekledij
03KR3 : kussentje (duidelijk naam erop vermelden van het kind!), verkleedkleren thema wonderland/sprookjes, setje reservekledij en graag kortelings foto van je kind doormailen naar godonliene@gmail.com
04KR4 : kussentje (duidelijk naam erop vermelden van het kind!), verkleedkleren thema wonderland/sprookjes, setje reservekledij en graag kortelings foto van je kind doormailen naar jokevanloon123@gmail.com

b) PodiumKampen: er komt nog een lijst van rekwisieten voor de opnames van het ToonMoment (vrijdag 9 juli). Sommige ouders hebben het nog niet door: geen grootse ToonMomenten in Rex dit jaar maar STREAMING.

c) Voor de Kampen van Sport&Fun is de lijst van benodigheden (zoals soms een fiets voor de oudsten) beschikbaar:
Lijst voor 05 en 06
Lijst voor 07 en 08
Lijst voor 09 en 10
Lijst voor 11
Lijst voor 12

LET GOED OP Deelnemende kinderen dienen hun brooddoos voor de middagpauze of een eventuele pauze tijdens voor- of namiddag mee te brengen (rugzak) maar ook zeker voldoende drank (want de mogelijkheid om drank te kopen is er dit jaar niet).

5) ATTESTEN
Ouders die graag een gewettigd attest laten invullen (meestal voor mutualiteiten) kunnen dit NU AL opsturen of in de brievenbus bezorgen (handpost) van TAMUSEMENT v.z.w., Nederlandlaan 10 te 2400 Mol Donk. Wij maken ook attesten voor de belastingen (tot 12 jaar).

Attesten door ouders opgestuurd per mail of een andere elektronische weg worden niet aanvaard.
ENKEL VOORINGEVULDE PAPIEREN attesten tijdig aan ons bezorgen, zie mogelijkheden.

We geven al deze attesten mee op donderdag 8 juli, samen met de placemats. GELIEVE ALLEMAAL NU WERK TE MAKEN VAN DIT ONDERDEEL zodat wij geen nasleep hebben na het kamp. Er zal gans het kamp ook een grote brievenbus staat aan de Blauwe Poort Rozenberg tot donderdagochtend.

Fomulieren van mutualiteiten ENKEL nadat u, ouders, dit zo volledig mogelijk hebt ingevuld: zeker ook
- Naam Organisatie: TAMUSEMENT v.z.w.
- Adres: Nederlandlaan 10 te 2400 Mol
- Telefoonnummer: 014/314036
- Betaald bedrag: ZELF OP TE ZOEKEN
- Datum betaling: ZELF OP TE ZOEKEN
- Periode: van maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 juli 2021
- Indien gevraagd naar beoefende bewegingssport: ALLERLEI

6) GEZOCHT
Ouders: u kunt ons nog van dienst zijn:
a) plastificeerapparaten die een A3 aankunnen, laat even weten per mail
b) fotograaf om vooral op maandagochtend - maandagmiddag te helpen aan de groepsfoto's

7) TRAKTATIE


Deels getrakteerd door IJS ANITA (gesloten op maandag, en ook van 13 tot 18 juni) en deels door onze kas kan iedereen die ooit mee geweest is of dit jaar mee wil gaan (ook parttime medewerkers) een ijsje afhalen.

Deze actie loopt tot en met zondag 11 juli met deze voorwaarden:

a) als door corona deze actie moet afgebroken worden zal er geen vervangactie zijn

b) uiteraard max. 1 ijsje per persoon, ook als je meerdere keren mee geweest bent

c) OOIT mee geweest: trek uw t-shirt aan en download BON A, vooraf in te vullen en daar af te geven. LET OP: zonder uw t-shirt geen recht op een ijsje

d) NOOIT mee geweest maar nu wel ingeschreven: download BON B, vooraf in vullen en daar afgevenFrans

 

1 Juni-Toespraak van de voorzitter, bevattende

1) Situatie MGT voor deze zomer en mogelijkheden
2) Grote Wijzigingen Onthaal
3) Gezocht
4) Traktatie

1) SITUATIE Kinderen
Momenteel precies 391 inschrijvingen. Wie kan de laatste 9 inschrijvingen vinden om aan 400 te geraken? Aanmeldingen mogelijk ten laatste nu zaterdag 5 Juni.

Mogelijkheden zijn iets groter geworden wegens wegens iets soepelere maatregelen van Overlegcomité.


KRKK (kleuterwerking): we kunnen nog 3 kleuters van °2016 en 8 kleuters van °2015 aannemen

Inschrijvingslink KRKK: https://forms.gle/XPhj1zBWom4xnhdAA


Sport&Fun: we kunnen aannemen: °2014 (3), °2013-°2012 (4), °2012-°2011 (2), °2011-°2010 (5), °2010-°2009 (5) en de oudste groep (°2006 tot en met °2009 : 4)

Op dit moment zijn we nog altijd zeer onzeker over de "buitenlandse plannen" met de oudste groepen, nog geen corona-zekerheid. Groepen 11SF7 en 12SF8 (oudsten) worden met fiets op MGT verwacht.

Inschrijvingslink Sport&Fun: https://forms.gle/kNwHVWhP4xAeBNxx8


PodiumKampen


PodiumBeesten (°2014-°2013) = 3 plaatsen
MusicalKids (°2012-°2011) = 7 plaatsen
JuniorStars (°2010-°2008) = 7 plaatsen
Jongeren in de Spots (°2007 t.e.m. °2003) = 4 plaatsen

Inschrijvingslink PodiumKampen: https://forms.gle/byGJbWdXgPiJ1xVd6


2) Dagelijks Onthaal (+Avondsluiting)
Mijn hart bloedt geweldig want we gaan, niettegenstaande het grote enthousiasme dat er onder de monitoren is en zal zijn, geen "volwaardig" MGT kunnen beleven.

MGT is 6-7 jaar geleden NIET opgericht enkel om kinderen zomaar een dagje bezig te houden maar om een groot kampgevoel te maken. Dat gaat deze zomer onmogelijk zijn (zoals ik het altijd in mijn hoofd heb) en het doet heel erg pijn. We gaan deze zomer roeien met de riemen die we hebben.

PRECIEZE regeling met plannetjes zou ten allerlaatste op 15 juni hier op de site moeten staan maar ouders kunnen al hun voorbereidingen beginnen te treffen:

- KRKK: toegang via grote poort achteraan school Rozenberg, deze 4 groepen krijgen elk een klaslokaal toegewezen op het gelijkvloers van BLOK F (eigen toiletten); hun "oefenruimte" is cafataria in BLOK E

- "PodiumBeesten": toegang grote poort achteraan school Rozenberg en dan naar Robianozaal (wat ook hun oefenpodium is), zij krijgen ook elk een klas toegewezen op de eerste verdieping van BLOK F, toilettenvooraan in BLOK E.

- "MusicalKids": toegang grote poort achteraan school Rozenberg en dan naar Robianozaal (hun oefenpodium is zaal Getouw), zij krijgen ook elk een klas toegewezen op de eerste verdieping van BLOK F, toilettenvooraan in BLOK E.

- "JuniorStars" verzamelen elke ochtend op de speelplaats van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord (muziekschool) waar ook hun oefenpodium is. Zij krijgen 3 klassen toegewezen op de eerste verdieping.

- "Jongeren in de Spots" verzamelen elke ochtend op de speelplaats van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord (muziekschool). Zij krijgen 3 klassen toegewezen op de eerste verdieping. Hun oefenpodium is Rex.

- Sport&Fun: al deze kinderen worden elke ochtend verwacht aan de startplaats van hun eerste activiteit en moeten worden opgehaald op het eindpunt van die dag. Dit kan 10 keer verschillend zijn, dit gaat van de ouders een goede organisatie vragen, mogelijk in samenspraak met bevriende gezinnen. Jullie krijgen rond 15 juni een laatste update met de samenstellingen van de groepen.

3) GEZOCHT
a) wegens corona is onze ploeg "FF Foto" compleet ingestort. We zoeken vooral voor maandagochtend een pak fotografen om het maken van de 24 groepsfoto's snel en efficiënt te laten verlopen, we zouden tegen 12 uur graag al die foto's binnen hebben.

b) wegens corona is onze ploeg "FF Film" zeer onzeker, veel hangt af van een vergadering van zaterdag 29 mei. De Toonmomenten van alle PodiumKampen en van KRKK worden zeker gefilmd (1 vaste camera, geen montages) maar als er mensen zijn met goede ideetjes om MGT VI voor eeuwig vast te leggen op film: nu laten weten.


4) TRAKTATIE


Deels getrakteerd door IJS ANITA (gesloten op maandag, en ook van 13 tot 18 juni) en deels door onze kas kan iedereen die ooit mee geweest is of dit jaar mee wil gaan (ook parttime medewerkers) een ijsje afhalen.

Deze actie loopt tot en met zondag 11 juli met deze voorwaarden:

a) als door corona deze actie moet afgebroken worden zal er geen vervangactie zijn

b) uiteraard max. 1 ijsje per persoon, ook als je meerdere keren mee geweest bent

c) OOIT mee geweest: trek uw t-shirt aan en download BON A, vooraf in te vullen en daar af te geven. LET OP: zonder uw t-shirt geen recht op een ijsje

d) NOOIT mee geweest maar nu wel ingeschreven: download BON B, vooraf in vullen en daar afgevenFrans

 

1 Mei-Toespraak van de voorzitter, bevattende

1) Situatie MGT voor deze zomer en mogelijkheden
2) Van iedereen actie verwacht i.v.m. T-shirt en betaling voor de nieuwe inschrijvingen
3) Gezocht
4) Traktatie

1) SITUATIE
Plots beginnen een aantal lichten betere kleur te geven en op dit moment zijn we in de grote overtuiging dat "het" kan doorgaan. Daarom zetten we nu de volgende stappen naar het vast spijkeren van de leidingsploeg maar we verwachten VAN IEDEREEN een zeer snelle reactie i.v.m. de keuze van de T-shirt (zie lager) en we versturen ook de rekeningen ten laatste op 3 mei. Graag betaling en info T-shirt invullen ten laatste op 11 mei.

Mogelijkheden:

KRKK (kleuterwerking): we kunnen nog 2 kleuters van °2016 en 9+2 kleuters van °2015 aannemen

Sport&Fun: we kunnen nog aannemen: °2014 (2), °2012-°2011 (2), °2011-°2012 (2), °2011 (2), °2010 (7), °2009-°2010 (5) en de oudste groep (°2006 tot en met °2009 : 4)

PodiumKampen, PodiumBeesten (°2014-°2013-°2012) = VOLZET

PodiumKampen, MusicalKids (°2013-°2012-°2011-°2010) = 2+3+2 plaatsen

PodiumKampen, JuniorStars (°2010-°2009-°2008) = 2+3+2 plaatsen

PodiumKampen, Jongeren in de Spots (°2008 t.e.m. °2003) = 2 plaatsen voor °2006-°2007


2) ACTIE GEWENST
a) iedereen (behalve de “nieuwe” kinderen) vult maat t-shirt in via deze link, ook medewerkers, en dit ten laatste op 11 mei.
(Als u hier klikt, kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden.)

b) de resterende rekeningen worden dit weekend verstuurd en dienen betaald te zijn voor dinsdag 11 mei, hou rekening met de vertraging tussen de banken.


3) GEZOCHT
a) voor KRKK zoeken we nog naar een mama (M/V) die halve dagen wil en kan komen helpen. Graag snelle mail.

b) PLOEG CORONA is er maar er mogen, vooral voor de eerste ochtend op maandag 5 juli, nog 5 namen extra bij. Misschien voelen ouders-grootouders van grotere kinderen zich aangesproken? Graag snelle mail.


4) TRAKTATIE


Deels getrakteerd door IJS ANITA (gesloten op maandag, en ook van 13 tot 18 juni) en deels door onze kas kan iedereen die ooit mee geweest is of dit jaar mee wil gaan (ook parttime medewerkers) een ijsje afhalen.
Deze actie loopt tot en met zondag 11 juli met deze voorwaarden:

a) als door corona deze actie moet afgebroken worden zal er geen vervangactie zijn

b) uiteraard max. 1 ijsje per persoon, ook als je meerdere keren mee geweest bent

c) OOIT mee geweest: trek uw t-shirt aan en download BON A, vooraf in te vullen en daar af te geven. LET OP: zonder uw t-shirt geen recht op een ijsje

d) NOOIT mee geweest maar nu wel ingeschreven: download BON B, vooraf in vullen en daar afgevenFrans

 

Mededeling 20 maart 2021

Inschrijving MGT gedaan en nog geen rekening ontvangen?
Wees niet ongerust (als u een bevestigingsmail gekregen hebt).
Ongeveer 300 ouders-kinderen behielden hun inschrijving.

Ongeveer 80 nieuwe aanmeldingen.

We versturen onze rekeningen ten vroegste na 10 april van het moment dat we eventueel GROEN LICHT hebben gekregen van de Crisiscel Corona van de Gemeente Mol om MGT te laten doorgaan (of op welke voorwaarden).

Ondertussen danken wij de niet-uitgeschreven kinderen van vorig jaar en de nieuwe inschrijvingen sinds 16 maart. Op dit moment zitten wij PRECIES met 379 met nog heel weinig mogelijkheden.


LAATSTE MOGELIJKHEDEN

KRKK (kleuterkampen): enkel nog plaats in
03KR3 waar we nog 7 kleuters kunnen opnemen van geboortejaren °2015 of °2016.

Sport&Fun: enkel nog mogelijkheden in
10SF6 (5 plaatsen voor °2011 of °2010)
11SF7 (3 plaatsen voor °2010 of °2009)
12SF8 (4 plaatsen voor °2008 of °2007 of °2006)

PodiumKampen: enkel nog mogelijkheden in
16MK1 (MusicalKids: nog 1 plaats voor °2013 of °2012)
17MK2 (MusicalKids: nog 3 plaatsen voor °2012 of °2011)
18MK3 (MusicalKids: nog 2 plaatsen voor °2011)
19JS1 (JuniorStars: nog 2 plaatsen voor °2010)
20JS2 (JuniorStars: nog 3 plaatsen voor °2010 of °2009)
21JS3 (JuniorStars: nog 1 plaats voor °2009 of °2008)
23JidS2 (Jongeren in de Spots: nog 1 plaats voor °2007 of °2006)


Namens een reeds gemotiveerde ploeg van bijna 100 mensen.

Frans

 

Mededeling 16 februari 2021

INHOUD MEDEDELING
- Prijs MGT VI
- Links voor inschrijvingen
- Maximum capaciteit van groepen (corona-gewijs)


PRIJS MGT VI
Verhoging wegens corona (een pak meer locaties te huren)
KRKK (Kleuters): € 125
S&F (Sport&Fun): € 125
PodiumKampen: €140
Te betalen binnen de week na onze bevestiging van uw inschrijving


LINKS (kijk ook even naar Mededeling van 26 januari voor de invullingen en data)

Podiumkampen: https://forms.gle/byGJbWdXgPiJ1xVd6

Sport&Fun: https://forms.gle/kNwHVWhP4xAeBNxx8

KRKK : https://forms.gle/XPhj1zBWom4xnhdAAMAXIMUM Lege Plaatsen (als corona iets lichter zal zijn dan nu):
01KR1 = 12
02KR2 = 3
03KR3 = 7
04KR4 = 2

05SF1 = 0
06SF2 = 6
07SF3 = 3
08SF4 = 4
09SF5 = 3
10SF6 = 7
11SF7 = 2
12SF8 = 9

13PB1 = 3
14PB2 = 0
15PB3 = 6

16MK1 = 2
17MK2 = 6
18MK3 = 4

19JS1 = 3
20JS2 = 3
21JS3 = 2

22JidS1 = 0
23JidS2 = 3
24JidS3 = 1

 

Mededeling i.v.m. organisatie Mol’s Got Talent VI
(26 januari 2021)

ALS het "beestje" het toe laat .... zoniet vallen alle regelingen weer te herzien in de ene of de andere richting.

INSCHRIJVINGEN KINDEREN : STAPPENPLAN

WE LATEN HIER DUIDELIJK WETEN ALS WE KLAAR ZIJN VOOR DE VOLGENDE STAP VAN INSCHRIJVEN.

DEEL 1 (bevestigingen van inschrijvingen die helemaal in orde waren)

Vanaf woensdag 27 januari (onmogelijk om iedereen te contacteren op 1 dag, zal enkele dagen duren) krijgen alle kinderen die DEFINITIEF ingeschreven (en niet uitgeschreven) waren voor vorige zomer een bericht met de vraag om bevestiging van hun inschrijving en een voorstel voor groepsindeling. Heel speciaal daarin zijn de kinderen van ° 2015 die, komende van KRKK (kleuterwerking), een fundamentele keuze zullen moeten maken tussen PodiumKampen en Sport&Fun.

LET OP: als uw kind volgens u ingeschreven was en betaald heeft MOET u een mail ontvangen voor het weekend: ZONIET zelf even mailen, niet eer.

MEDEWERKERS: in deze eerste ronde worden ook alle directe familieleden van medewerkers opgenomen: broers en zussen van de monitoren en kinderen van de volwassen medewerkers. U mag daarover mailen indien er onzekerheid is.

 

DEEL 2 (vanaf woensdag 10 februari, 20.00u)

Mogelijkheid voor broers en zussen van de reeds ingeschreven kinderen.
Dit natuurlijk in de mate dat er plaatsen zouden vrij zijn in de groep naar keuze.
Deze inschrijvingen kunnen via mail: met volgende gegevens:
Voornaam, Naam, Adres, Geboortedatum, Geboorteplaats, Telefoongegevens voor in geval van nood, en Ev. aanvullende gegevens.
Voor de maat van de T-shirt nemen we later contact met u.

 

DEEL 3 (vanaf dinsdag 16 februari, 20.00u)

We zetten de inschrijvingen helemaal open (via de links hieronder) en de criteria zullen dan zijn: eerst is eerst en met de belofte van binnen de 7 dagen te betalen.


Podiumkampen: https://forms.gle/byGJbWdXgPiJ1xVd6

Sport&Fun: https://forms.gle/kNwHVWhP4xAeBNxx8

KRKK : https://forms.gle/XPhj1zBWom4xnhdAA

 

GROVE INDELING voor MGT VI (als corona ...)

Voorlopig is het plan dat ALLE kinderen 's ochtends verzamelen ergens op de school van Rozenberg maar een opening of sluiting van de dag zit met de huidige toestand niet in. Superjammer voor ons Grote GroepsGevoel.

 

1) KRKK (kleuterwerking): 4 groepen van ongeveer 20 kleuters die per 2 groepen 2 bubbels vormen. Geen ToonMomenten op zaterdag 10 juli in REX tenzij corona nu helemaal zou omslagen in de gunstige zin: alles wordt gestreamed op donderdag 8 of vrijdag 9 juli. Standplaats is de ganse week het "TheaterZaaltje (Cafetaria) van school Rozenberg" en 4 klaslokalen.

01KRKK1: kleuters van ° 2017, eventueel een enkele uitzondering van 2018

02KRKK2: kleuters van ° 2016

03KRKK3: kleuters van ° 2015

04KRKK4: kleuters van ° 2015

 

2) Sport&Fun: 8 groepen van ongeveer 20 kinderen die per 2 groepen 4 bubbels vormen. Standplaats is 1 van de Sporthallen van school Rozenberg (buiten het domein), mogelijk ook nog 4 of 8 klassen, nog niet geregeld.

05SF1 en 06SF2: kinderen van ° 2014 en ° 2013.

07SF3 en 08SF4: kinderen van ° 2013, ° 2012 en ° 2011.

09SF5 en 10SF6: kinderen van ° 2011 en ° 2010.

11SF7 en 12SF8: kinderen van ° 2009 en ouder.

 

3) PodiumKampen: 12 groepen van ongeveer 14 kinderen die per 3 groepen 4 bubbels vormen. Geen ToonMomenten op zaterdag 10 juli in REX tenzij corona nu helemaal zou omslagen in de gunstige zin: alles wordt gestreamed op donderdag 8 of vrijdag 9 juli.

13PB1 en 14PB2 en 15PB3 (PodiumBeesten): kinderen van ° 2014 en ° 2013. Geplande Standplaats: Robianozaal school Rozenberg.

16MK1 en 17MK2 en 18MK3 (MusicalKids): kinderen van ° 2013, °2012 en ° 2011. Geplande Standplaats: Getouw

19JS1 en 20JS2 en 21JS3 (JuniorStars): kinderen van geboortejaar ° 2011? en ° 2010 en ° 2009 en ° 2008. Geplande Standplaats: Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord.

20JIDS1 en 21JIDS2 en 22JIDS3 (Jongeren In De Spots): jongeren van ° 2007 en ouder. Geplande Standplaats: Rex.

 

TENSLOTTE:

- ALS CORONA ...: dan komt er een ingewikkeld ingangen en uitgangenplan, wordt natuurlijk rond 15 juni op onze website gezet

- Kinderen die absoluut een koppeling willen "moeten" dat bij onze contactname dat nog even (opnieuw) vermelden. Geen vragen tot koppelingen maakt de puzzel een stuk makkelijker.

- Natuurlijk, als corona ..., zullen alle externe medewerkers die niet tot 1 van de vermelde 8 grote bubbels behoren (kinderen en directe monitoren), instrueren met masker.

- Alle ToonMomenten worden in de huidige planning gefilmd in de KLEINE BUBBEL.

 

TENSLOTTE van de TENSLOTTE:

Dringende onduidelijkheden: eerst alles hierboven nog eens proberen te doorgronden en indien niet opgelost uw vragen posten in het GASTENBOEK van TAMUSEMENT v.z.w.
Voor Mol's Got Talent VI van TAMUSEMENT v.z.w.

Frans

 

Donderdag 19 november 2020

Geachte sympathisanten

De mogelijkheid tot uitschrijving wordt bij deze stil gelegd en wij zijn al begonnen aan de voorbereidingen voor de “Tweede Kans MGT VI”.

Misschien belangrijk voor u:
- Datum KOM (Kennismakings- & OntmoetingsMoment) op zondag 4 juli 2021
- Datum MGV VI voor allen: maandag 5 juli (ochtend) tot en met vrijdag 9 juli 2021 (late namiddag), kamp zonder overnachtingen
- Datum ToonMomenten in REX voor KRKK (alle kleuters) en PK (PodiumKampen = Musical): zaterdag 10 juli 2021, gespreid over de ganse dag

UITERAARD moeten we nu alle onderdelen in de gaten houden i.v.m. corona-proef: grootte van de groepen, busverplaatsingen, mogelijkheid van massa-scènes of niet, mogelijke streaming van Musical, … het wordt allicht een flinke inzet meer.

INZET:
- corona: om meer zekerheid in te bouwen moet er een extra Groep CORONA opgericht worden die zich daar volledig op gaat richten, kandideren graag via mail
- algemene medewerkers (catering, secretariaat, allerlei): nieuwe kandidaten voor part-time of fulltime medewerking mogen zich vanaf nu beginnen op te geven via mail
- monitoren: nieuwe kandidaten voor fulltime medewerking mogen zich vanaf nu beginnen op te geven via mail

NATUURLIJK houden we een slag achter de hand als corona “niet wil mee werken”.
We hebben vorige zomer bewezen dat we van ons hart een hard steen kunnen maken als het moetmoet (maar het heeft niet alleen bij de kinderen veel pijn gedaan, geloof me)

NIEUWTJE: door organisatorische omstandigheden zal de vaste standplaats opnieuw de school van de Rozenberg zijn.
Voor de verplaatsingen naar Rex en Getouw en GAMW zal dit alvast terug veel simpeler zijn, v.z.w. People On Stage is ook niet rouwig om deze locatie.


Frans, namens MGT VI

 

Dinsdag 21 april 2020

Mol’s Got Talent is van in den beginne een intense samenwerking met People On Stage uit Geel, een v.z.w. met ondertussen 2 halftime beroepskrachten in dienst.

People On Stage vraagt enkele dagen extra tijd om zaken helemaal juridisch uit te pluizen.

Daarom vragen wij de ingeschreven deelnemers van om de 2 dagen even hier op de site te komen kijken wat de volgende stappen zullen zijn.

Frans

 

Geen Mol’s Got Talent in 2020

Beste medewerkers,
Liefste kinderen,
Geachte ouders,


Deze beslissing komt niet geheel onverwacht.

Met spijt in het hart moeten we Mol’s Got Talent 2020 annuleren. De onzekerheid door de coronacrisis maakt de organisatie bijzonder moeilijk. We kennen op dit moment de richtlijnen voor begin juli nog niet. Het spreekt voor zich dat het verzamelen van grote groepen kinderen in één ruimte bijzonder moeilijk zal zijn en – indien het is toegelaten – uitsluitend onder strikte voorwaarden kan. In deze omstandigheden is het onmogelijk om ons prachtig project te organiseren.

Schouwburg Rex niet beschikbaar
Ook het gemeentebestuur volgt deze redenering. Zo hebben we vernomen dat het gemeentebestuur zelf alle activiteiten en evenementen voor mei en juni heeft geannulleerd. Aanvullend werd ook beslist dat Schouwburg Rex en Cultuurcentrum 't Getouw niet door externe organisatoren kan gehuurd worden in juli en augustus.

Wat in 2021?
Uiteraard kijken we met volle moed uit naar de editie van 2021. Onder voorbehoud geven we graag volgende data mee: van maandag 5 tot en met zaterdag 10 juli. Sport & Fun tot en met 9 juli. Onze grote Ontmoetingsdag voorzien we op 4 juli.

Hoe financieel afhandeling?
Dit gaan we de komende dagen en weken verder uitwerken. Info hierover verschijnt dinsdag 21 april hier op onze website. We proberen dit af te ronden voor 1 mei. Dank voor je geduld en je begrip. Gelieve geen onnodige mails hierover te sturen.

"Proostenwoordje"
Voor ondergetekende zal het de eerste zomer in 45 jaar zijn zonder 1 of meer weekvullende groepsactiviteiten, een hele zomer in mijn kot en niet OP HET KOT (SJB). We starten dan eind augustus met vernieuwde GOESTING en verbetenheid aan een knaleditie voor juli 2021.
We hopen op jullie begrip. Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar.

 

Namens MGT VI van TAMUSEMENT v.z.w.
Frans Vanuytven, voorzitter

 

VERSLAG 02/02/2020 Inschrijfzondag

Reeds 319 inschrijvingen, vooral in de voormiddag. 

Dinsdagavond 4/2/2020 heropening van inschrijven via onze site om 20.00 uur, pogingen om 19.59 uur worden automatisch geblokkeerd.

TIP: Refresh uw browser-venster om 20u (ctrl-F5)

ATTENTIE: uiteraard worden alle aanvragen in volgorde behandeld.

Als u dit formulier perfect invult, krijgt u binnen de 24 uur bevestiging van “kandidaat-stelling”.
Nadien krijgt u, zo vlug als menselijk mogelijk (kan enkele dagen duren), een bericht tot betaling of een bericht dat uw kind op de wachtlijst staat.

 

 

 

Inschrijfdag zondag 2 februari

Start met "manuele" inschrijvingen op zondag 02/02/2020 op het Sint-Jan Berchmanscollege (J. Smitslaan 36, Mol, ingang trappen vooraan) met ondertussen ook filmvertoningen van MGT V (vorig jaar) en verdeling van DVD's.

Uurregeling:
09.30 uur - 12.00 uur en 13.00 - 14.00 uur.

Welke info hebben we nodig?

 • Naam en Voornaam
 • Adres (Straat, Gemeente, eventueel parochie)
 • Geboortedatum en Geboorteplaats
 • Welk deelkamp (KRKK of Sport&Fun of PodiumKamp
 • mailadres
 • Telefonisch te bereiken en/of noodnummer
 • Voor Sport&Fun: zwemniveau en keuze tussen Ski/Snowboard/Eender
 • Maat t-shirt

Tot zondag!

Digitaal inschrijven kan vanaf dinsdag 04/02/2020 (20.00 uur) via de website www.tamusement.be waar u ook 2 kwisvraagjes (juist) zult moeten beantwoorden om door de inschrijfprocedure te geraken: welke ingang dient gebruikt te worden en hoe laat opent 's ochtends de poort?

 

 

 

Mol's Got Talent VI (2020)

Algemeen

24 Talentenkampen voor alle leeftijden vanaf 1-ste kleuterklas tot eind middelbaar vanaf zat. 4 juli (Kennismakings- & OntmoetingsMoment, na middag), dan dagelijks +/- de schooluren volgend, tot donderdag 9 of vrijdag 10 juli  (zie verder). Centrale verzamelplaats blijft Sint-Jan Berchmanscollege, J. Smitslaan 36, Mol.


4 Deelkampen

(telkens ongeveer 100 kinderen max.)

 • MusicalKampenA (kids van Millegem vanaf lagere school) van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vrijdag 10 juli, vroege namiddag

 • MusicalKampenB (idem, ook vanaf lagere school) van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vr. 10 juli, latere namiddag-vooravond

 • KRKK = Kreatief en Rekreatief Kamp voor Kleuters van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vrijdag 10 juli (voorstelling 2 & 3).
  LET OP: inschrijven voor dit kamp betekent ook mee doen op vrijdagnamiddag.

 • Sport&Fun: vanaf lagere school (5 dagen met ongeveer 4 dagdelen)
  LET OP: voor Sport&Fun eindigt Mol's Got Talent op donderdagavond 9 juli.
  Dus: Vijf dagen met 4 sporten beginnende op zondagochtend 5 juli tot en met donderdagavond 9 juli.


Standaard dagschema

zondag 5 - donderdag 9 juli 2020

 • 08.00 uur: poort open (naast bushokje)
 • 08.15 uur: graag alle kinderen aanwezig
 • 08.30 uur: alle kinderen op OpeningsPlein, ouders verlaten het terrrein
  LET OP: laatkomers kunnen de toegang tot de activiteiten voor een halve dag geweigerd worden, zeker als de kinderen op verplaatsing moeten.
 • 08.45 uur: Start van de voormiddagactiviteiten
 • 12.00 uur: Middagbreak met nuttiging van ZELF mee gebracht eten en drank.
 • 16.15 uur: kinderen terug op OpeningPlein, ouders blijven even afzijdig en wachten signaal af om hun kind mee te nemen.
 • 16.30 uur: einde van de dag, hereniging met ouders, daaaaaag en tot morgen
 • 16.45 uur: graag alle kinderen van het terrein weg, debriefing medewerkers.


ToonMomenten

Voor KRKK en de PodiumKampen organiseren we weer 4 ToonMomenten in Feestzaal Rex op vrijdag 10 juli, juiste uurregeling komt later.


Hoe inschrijven?

 • Start met "manuele" inschrijvingen op zondag 02/02/2020 op het Sint-Jan Berchmanscollege (J. Smitslaan 36, Mol, ingang trappen vooraan) met ondertussen ook filmvertoningen van MGT V (vorig jaar) en verdeling van DVD's.
  Uurregeling 09.30 uur - 12.00 uur en 13.00 - 14.00 uur.
 • Digitaal inschrijven kan vanaf dinsdag 04/02/2020 (20.00 uur) via de website www.tamusement.be waar u ook 2 kwisvraagjes (juist) zult moeten beantwoorden om door de inschrijfprocedure te geraken: welke ingang dient gebruikt te worden en hoe laat opent 's ochtends de poort?

N.B. Ieder kind MAG (moet niet) 1 "vriendje" aanduiden om bij in de groep te staan (liefst zelfde geboortejaar). Bij opgave van 2 of meer namen wordt uw inschrijving ongeldig.


Kampprijs

inclusief verzekering en gratis t-shirt "MGT VI"

115 € voor KRKK en voor Sport&Fun,
135 € voor de PodiumKampen

Voor PodiumKampen geven wij een korting van 20 € als u bij de inschrijving ook uw abonnementsnummer van Het Getouw in de mededeling zet.

LET OP:
Uw inschrijving is pas definitief als u binnen de 5 werkdagen volgend op de betalingsuitnodiging betaalt (u krijgt dus een mail met uitleg i.v.m. de betalingsprocedure nadat de inschrijving is goedgekeurd).


Mailverkeer

Als wij nog verdere vragen hebben voor u, meestal over de groepsverdelingen, gebruiken wij hiervoor enkel MAIL. Gelieve uw mails dus soms even na te kijken, zeker totdat de inschrijving helemaal afgerond is (wordt u ook per mail bevestigd).
Uw mogelijke vragen ook a.u.b. enkel per mail en in normale periodes kunt u binnen de 48 uur een antwoord krijgen (maar gelieve wel altijd eerst de website te raadplegen om te zien of uw vraag daar al niet beantwoord staat).


Website

We beloven om ten laatste op 15 juni een karrevracht aan informatie te plaatsen en hopelijk kunnen we de rekwisieten voor de PodiumKampen en mogelijk ook voor KRKK al eerder laten weten. Allen naar www.tamusement.be!


Voor Verdere Vragen: Mail Me Maar

frans.vanuytven@telenet.be

Frans Vanuytven voor
Mol's Got Talent VI van TAMUSEMENT v.z.w.

Nederlandlaan 10 2400 Mol"MGT 2020" is een samenwerking tussen: TAMUSEMENT v.z.w., cc ’t Getouw, Schouwburg Rex & v.z.w. People On Stage van Geel.