Donderdag 19 november 2020

Geachte sympathisanten

De mogelijkheid tot uitschrijving wordt bij deze stil gelegd en wij zijn al begonnen aan de voorbereidingen voor de “Tweede Kans MGT VI”.

Misschien belangrijk voor u:
- Datum KOM (Kennismakings- & OntmoetingsMoment) op zondag 4 juli 2021
- Datum MGV VI voor allen: maandag 5 juli (ochtend) tot en met vrijdag 9 juli 2021 (late namiddag), kamp zonder overnachtingen
- Datum ToonMomenten in REX voor KRKK (alle kleuters) en PK (PodiumKampen = Musical): zaterdag 10 juli 2021, gespreid over de ganse dag

UITERAARD moeten we nu alle onderdelen in de gaten houden i.v.m. corona-proef: grootte van de groepen, busverplaatsingen, mogelijkheid van massa-scènes of niet, mogelijke streaming van Musical, … het wordt allicht een flinke inzet meer.

INZET:
- corona: om meer zekerheid in te bouwen moet er een extra Groep CORONA opgericht worden die zich daar volledig op gaat richten, kandideren graag via mail
- algemene medewerkers (catering, secretariaat, allerlei): nieuwe kandidaten voor part-time of fulltime medewerking mogen zich vanaf nu beginnen op te geven via mail
- monitoren: nieuwe kandidaten voor fulltime medewerking mogen zich vanaf nu beginnen op te geven via mail

NATUURLIJK houden we een slag achter de hand als corona “niet wil mee werken”.
We hebben vorige zomer bewezen dat we van ons hart een hard steen kunnen maken als het moetmoet (maar het heeft niet alleen bij de kinderen veel pijn gedaan, geloof me)

NIEUWTJE: door organisatorische omstandigheden zal de vaste standplaats opnieuw de school van de Rozenberg zijn.
Voor de verplaatsingen naar Rex en Getouw en GAMW zal dit alvast terug veel simpeler zijn, v.z.w. People On Stage is ook niet rouwig om deze locatie.


Frans, namens MGT VI

 

Dinsdag 21 april 2020

Mol’s Got Talent is van in den beginne een intense samenwerking met People On Stage uit Geel, een v.z.w. met ondertussen 2 halftime beroepskrachten in dienst.

People On Stage vraagt enkele dagen extra tijd om zaken helemaal juridisch uit te pluizen.

Daarom vragen wij de ingeschreven deelnemers van om de 2 dagen even hier op de site te komen kijken wat de volgende stappen zullen zijn.

Frans

 

Geen Mol’s Got Talent in 2020

Beste medewerkers,
Liefste kinderen,
Geachte ouders,


Deze beslissing komt niet geheel onverwacht.

Met spijt in het hart moeten we Mol’s Got Talent 2020 annuleren. De onzekerheid door de coronacrisis maakt de organisatie bijzonder moeilijk. We kennen op dit moment de richtlijnen voor begin juli nog niet. Het spreekt voor zich dat het verzamelen van grote groepen kinderen in één ruimte bijzonder moeilijk zal zijn en – indien het is toegelaten – uitsluitend onder strikte voorwaarden kan. In deze omstandigheden is het onmogelijk om ons prachtig project te organiseren.

Schouwburg Rex niet beschikbaar
Ook het gemeentebestuur volgt deze redenering. Zo hebben we vernomen dat het gemeentebestuur zelf alle activiteiten en evenementen voor mei en juni heeft geannulleerd. Aanvullend werd ook beslist dat Schouwburg Rex en Cultuurcentrum 't Getouw niet door externe organisatoren kan gehuurd worden in juli en augustus.

Wat in 2021?
Uiteraard kijken we met volle moed uit naar de editie van 2021. Onder voorbehoud geven we graag volgende data mee: van maandag 5 tot en met zaterdag 10 juli. Sport & Fun tot en met 9 juli. Onze grote Ontmoetingsdag voorzien we op 4 juli.

Hoe financieel afhandeling?
Dit gaan we de komende dagen en weken verder uitwerken. Info hierover verschijnt dinsdag 21 april hier op onze website. We proberen dit af te ronden voor 1 mei. Dank voor je geduld en je begrip. Gelieve geen onnodige mails hierover te sturen.

"Proostenwoordje"
Voor ondergetekende zal het de eerste zomer in 45 jaar zijn zonder 1 of meer weekvullende groepsactiviteiten, een hele zomer in mijn kot en niet OP HET KOT (SJB). We starten dan eind augustus met vernieuwde GOESTING en verbetenheid aan een knaleditie voor juli 2021.
We hopen op jullie begrip. Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar.

 

Namens MGT VI van TAMUSEMENT v.z.w.
Frans Vanuytven, voorzitter

 

VERSLAG 02/02/2020 Inschrijfzondag

Reeds 319 inschrijvingen, vooral in de voormiddag. 

Dinsdagavond 4/2/2020 heropening van inschrijven via onze site om 20.00 uur, pogingen om 19.59 uur worden automatisch geblokkeerd.

TIP: Refresh uw browser-venster om 20u (ctrl-F5)

ATTENTIE: uiteraard worden alle aanvragen in volgorde behandeld.

Als u dit formulier perfect invult, krijgt u binnen de 24 uur bevestiging van “kandidaat-stelling”.
Nadien krijgt u, zo vlug als menselijk mogelijk (kan enkele dagen duren), een bericht tot betaling of een bericht dat uw kind op de wachtlijst staat.

 

 

 

Inschrijfdag zondag 2 februari

Start met "manuele" inschrijvingen op zondag 02/02/2020 op het Sint-Jan Berchmanscollege (J. Smitslaan 36, Mol, ingang trappen vooraan) met ondertussen ook filmvertoningen van MGT V (vorig jaar) en verdeling van DVD's.

Uurregeling:
09.30 uur - 12.00 uur en 13.00 - 14.00 uur.

Welke info hebben we nodig?

 • Naam en Voornaam
 • Adres (Straat, Gemeente, eventueel parochie)
 • Geboortedatum en Geboorteplaats
 • Welk deelkamp (KRKK of Sport&Fun of PodiumKamp
 • mailadres
 • Telefonisch te bereiken en/of noodnummer
 • Voor Sport&Fun: zwemniveau en keuze tussen Ski/Snowboard/Eender
 • Maat t-shirt

Tot zondag!

Digitaal inschrijven kan vanaf dinsdag 04/02/2020 (20.00 uur) via de website www.tamusement.be waar u ook 2 kwisvraagjes (juist) zult moeten beantwoorden om door de inschrijfprocedure te geraken: welke ingang dient gebruikt te worden en hoe laat opent 's ochtends de poort?

 

 

 

Mol's Got Talent VI (2020)

Algemeen

24 Talentenkampen voor alle leeftijden vanaf 1-ste kleuterklas tot eind middelbaar vanaf zat. 4 juli (Kennismakings- & OntmoetingsMoment, na middag), dan dagelijks +/- de schooluren volgend, tot donderdag 9 of vrijdag 10 juli  (zie verder). Centrale verzamelplaats blijft Sint-Jan Berchmanscollege, J. Smitslaan 36, Mol.


4 Deelkampen

(telkens ongeveer 100 kinderen max.)

 • MusicalKampenA (kids van Millegem vanaf lagere school) van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vrijdag 10 juli, vroege namiddag

 • MusicalKampenB (idem, ook vanaf lagere school) van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vr. 10 juli, latere namiddag-vooravond

 • KRKK = Kreatief en Rekreatief Kamp voor Kleuters van zondag 5 juli t.e.m. donderdag 9 juli met 2 vertoningen in Rex op vrijdag 10 juli (voorstelling 2 & 3).
  LET OP: inschrijven voor dit kamp betekent ook mee doen op vrijdagnamiddag.

 • Sport&Fun: vanaf lagere school (5 dagen met ongeveer 4 dagdelen)
  LET OP: voor Sport&Fun eindigt Mol's Got Talent op donderdagavond 9 juli.
  Dus: Vijf dagen met 4 sporten beginnende op zondagochtend 5 juli tot en met donderdagavond 9 juli.


Standaard dagschema

zondag 5 - donderdag 9 juli 2020

 • 08.00 uur: poort open (naast bushokje)
 • 08.15 uur: graag alle kinderen aanwezig
 • 08.30 uur: alle kinderen op OpeningsPlein, ouders verlaten het terrrein
  LET OP: laatkomers kunnen de toegang tot de activiteiten voor een halve dag geweigerd worden, zeker als de kinderen op verplaatsing moeten.
 • 08.45 uur: Start van de voormiddagactiviteiten
 • 12.00 uur: Middagbreak met nuttiging van ZELF mee gebracht eten en drank.
 • 16.15 uur: kinderen terug op OpeningPlein, ouders blijven even afzijdig en wachten signaal af om hun kind mee te nemen.
 • 16.30 uur: einde van de dag, hereniging met ouders, daaaaaag en tot morgen
 • 16.45 uur: graag alle kinderen van het terrein weg, debriefing medewerkers.


ToonMomenten

Voor KRKK en de PodiumKampen organiseren we weer 4 ToonMomenten in Feestzaal Rex op vrijdag 10 juli, juiste uurregeling komt later.


Hoe inschrijven?

 • Start met "manuele" inschrijvingen op zondag 02/02/2020 op het Sint-Jan Berchmanscollege (J. Smitslaan 36, Mol, ingang trappen vooraan) met ondertussen ook filmvertoningen van MGT V (vorig jaar) en verdeling van DVD's.
  Uurregeling 09.30 uur - 12.00 uur en 13.00 - 14.00 uur.
 • Digitaal inschrijven kan vanaf dinsdag 04/02/2020 (20.00 uur) via de website www.tamusement.be waar u ook 2 kwisvraagjes (juist) zult moeten beantwoorden om door de inschrijfprocedure te geraken: welke ingang dient gebruikt te worden en hoe laat opent 's ochtends de poort?

N.B. Ieder kind MAG (moet niet) 1 "vriendje" aanduiden om bij in de groep te staan (liefst zelfde geboortejaar). Bij opgave van 2 of meer namen wordt uw inschrijving ongeldig.


Kampprijs

inclusief verzekering en gratis t-shirt "MGT VI"

115 € voor KRKK en voor Sport&Fun,
135 € voor de PodiumKampen

Voor PodiumKampen geven wij een korting van 20 € als u bij de inschrijving ook uw abonnementsnummer van Het Getouw in de mededeling zet.

LET OP:
Uw inschrijving is pas definitief als u binnen de 5 werkdagen volgend op de betalingsuitnodiging betaalt (u krijgt dus een mail met uitleg i.v.m. de betalingsprocedure nadat de inschrijving is goedgekeurd).


Mailverkeer

Als wij nog verdere vragen hebben voor u, meestal over de groepsverdelingen, gebruiken wij hiervoor enkel MAIL. Gelieve uw mails dus soms even na te kijken, zeker totdat de inschrijving helemaal afgerond is (wordt u ook per mail bevestigd).
Uw mogelijke vragen ook a.u.b. enkel per mail en in normale periodes kunt u binnen de 48 uur een antwoord krijgen (maar gelieve wel altijd eerst de website te raadplegen om te zien of uw vraag daar al niet beantwoord staat).


Website

We beloven om ten laatste op 15 juni een karrevracht aan informatie te plaatsen en hopelijk kunnen we de rekwisieten voor de PodiumKampen en mogelijk ook voor KRKK al eerder laten weten. Allen naar www.tamusement.be!


Voor Verdere Vragen: Mail Me Maar

frans.vanuytven@telenet.be

Frans Vanuytven voor
Mol's Got Talent VI van TAMUSEMENT v.z.w.

Nederlandlaan 10 2400 Mol"MGT 2020" is een samenwerking tussen: TAMUSEMENT v.z.w., cc ’t Getouw, Schouwburg Rex & v.z.w. People On Stage van Geel.