Night of the Proms 2013
met TAMUSEMENT v.z.w.

Al meer dan 20 jaar werken wij samen met Teleticketservice en Promsmusic, al van voor de tijd dat "Jan en Jan" zich in het Sportpaleis vestigden. Sindsdien geven we onze mensen altijd de keuze van DATUM en van VERVOERSWIJZE en dit aan kortingsprijs. Aangezien wij de kaarten in grote hoeveelheid aanvragen krijgen wij een korting. En deze korting geven wij voor een gedeelte door aan onze "klanten".

SOORTEN KAARTEN, prijzen zonder vervoer:

  1. Staanplaatsen Middenplein (zeer sfeervol maar vermoeiend): 28 EURO
  2. Genummerde Zitplaatsen Boven (Balkon, goed overzicht over het Sportpaleis): 41 EURO
  3. Genummerde Zitplaatsen Beneden (Parterre, midden in de sfeer): 46 EURO

VERVOER: Aan u de keuze om zelf met de auto te rijden, maar hou er dan rekening mee dat het altijd al druk was rond het Sportpaleis en dat met de opening van de LOTTO ernaast het soms nog drukker is dan vroeger. Dit verklaart het succes dat wij al meer dan 20 jaar hebben voor onze bussen. Opstapplaatsen in afspraak met in grote lijnen vertrekt er een lijn uit Mol over Geel (autostrade) en een andere lijn van Mol richting autostrade te Turnhout.

DATUM en OPTIE: Onze datum voor dit jaar is vrijdag 8 november. Kaarten kunnen vanaf nu in optie gezet worden, liefst per mail. U ontvangt normaal binnen de week een bevestiging van uw optie. Eind augustus is het programma volledig en krijgt u een voorstel om uw optie te bevestigen, annuleren of te wijzigen.

VVV:MMM = Voor Verdere Vragen: Mail Me Maar

Frans

logo proms