Mededeling voor Ouders MGMT

Mol's Got More Talent

Sport&Fun  van ma. 3 t.e.m. vr. 7 juli 2023

PodiumKampen van ma. 3 t.e.m. za. 8 juli 2023

KRKK van ma. 3 t.e.m. za. 8 juli 2023

Voor iedereen OntMoetingsMoment op zo. 2 juli (namiddag)

INSCHRIJVINGEN

Onze website wordt vanaf heden terug opengezet voor inschrijvingen. Normaal KRIJGT u vlak na de inschrijving een samenvatting van deze inschrijving in uw mailbox (even controleren op eventuele fouten). Indien u geen automatische bevestigingsmail krijg mag u ons even verwittigen per mail (kijk eerst ook even in uw SPAM-map).

Gezien de te verwachten toevloed van inschrijvingen zou het wel 3 weken kunnen duren vooraleer we alles verwerkt krijgen.

Deelkampen

- KRKK = Kreatief en reKreatief Kamp voor Kleuters is bedoeld voor de geboortejaren 2019, 2018 en 2017. Voor kleuters van geboortejaar 2020 willen we graag een gesprekje met de ouders vooraf. Voor KRKK zijn er op zaterdagvoormiddag 8 juli 2 ToonMomenten in de Robianozaal van de school van Rozenberg.

ATTENTIE: De inschrijvingen voor de kleuters zijn STOP gezet omwille van al een aanzienlijke wachtlijst

- Sport&Fun voor kinderen en jongeren vanaf geboortejaar 2016 t.e.m. °2007.

- PodiumKampen voor kinderen en jongeren vanaf geboortejaar 2016 t.e.m °2007, maar let op. Deze deelnemers geven 2 ToonMomenten van hun musical in Zaal Rex op zaterdagnamiddag 8 juli. Maar MOGELIJK gaan we geboortejaar 2016 laten aansluiten bij KRKK (en dat is dan die zaterdagvoormiddag). UITERAARD hakken we deze knoop door ten laatste op 1 april).

TENSLOTTE

Rond 1 maart zou iedereen een mail met de te betalen rekening moeten ontvangen. Zoniet laat u dat natuurlijk weten en gelieve zeker ook iets te laten weten als uw kind NA INSCHRIJVING toch besluit om uit te schrijven, des te vlugger wij dat weten des te beter kunnen wij organiseren.

 

 

KLIK op het juiste kamp om in te schrijven.

Inschrijfblok