Mededeling voor Ouders MGMT

Mol's Got More Talent II

Sport&Fun  van ma. 1 t.e.m. vr. 5 juli 2024

PodiumKampen van ma. 1 t.e.m. za. 6 juli 2024

KRKK van ma. 1 t.e.m. za. 6 juli 2024

Voor iedereen OntMoetingsMoment op zo. 30 juni (namiddag)

INSCHRIJVINGEN

Onze website wordt vanaf heden opengezet voor inschrijvingen. Normaal KRIJGT u vlak na de inschrijving een samenvatting van deze inschrijving in uw mailbox (even controleren op eventuele fouten). Indien u geen automatische bevestigingsmail krijg mag u ons even verwittigen per mail (kijk eerst ook even in uw SPAM-map).

Gezien de te verwachten toevloed van inschrijvingen zou het wel 3 weken kunnen duren vooraleer we alles verwerkt krijgen.

Deelkampen

- KRKK = Kreatief en ReKreatief Kamp voor Kleuters is bedoeld voor de geboortejaren 2020, 2019 en 2018. Voor kleuters van geboortejaar 2021 willen we graag een gesprekje met de ouders vooraf. Voor KRKK zijn er op zaterdagvoormiddag 6 juli 2 ToonMomenten in de Robianozaal van de school van Rozenberg. Prijs voor KRKK bedraagt: €150 (inbegrepen 2 keer 2 inkomtickets voor ToonMomenten in Robianozaal op zat. 6 juli, voormiddag).

 

- Sport&Fun voor kinderen en jongeren vanaf geboortejaar 2017 t.e.m. °2008. Prijs voor Sport&Fun bedraagt €145

 

- PodiumKampen voor kinderen en jongeren vanaf geboortejaar 2017 t.e.m °2008. Deze deelnemers geven 2 ToonMomenten van hun musical in Zaal Rex op zaterdagnamiddag 6 juli. Prijs voor het Podiumkamp bedraagt: €155 (inbegrepen 2 keer 2 inkomtickets voor ToonMomenten in Zaal Rex op zat. 6 juli, namiddag).

 

TENSLOTTE

Rond 1 maart zou iedereen een mail met de te betalen rekening moeten ontvangen. Zoniet laat u dat natuurlijk weten en gelieve zeker ook iets te laten weten als uw kind NA INSCHRIJVING toch besluit om uit te schrijven, des te vlugger wij dat weten des te beter kunnen wij organiseren.

 

OPGELET: niet juist-ingevulde formulieren leiden automatisch naar niet-inschrijving.

 

(Blijkbaar zit er nog een klein foutje in de bevstegingsmail en verwijsd deze naar vorig jaar. )

 

 

KLIK op het juiste kamp om in te schrijven.

 

Inschrijflink SportEnFun

Inschrijflink Podiumkampen